VII CONGRÉS NACIONAL DE RADIÒLEGS DE CATALUNYA

31 de Maig, 1 i 2 de Juny 2017. Barcelona, Auditori AXA.

Tota la informació del proper Congrés a la web: http://www.geyseco.es/radiolegs2017/

Participa!

Aquí trobareu tota la informació necessària.

 

Convocatoria presentació candidatures nova Junta  

Apreciats companys/anyes

Amb motiu de la renovació de diferents càrrecs de la junta directiva de les societats, el proper 15 de març s’obre el termini de presentació de candidatures a la junta directiva de l’ACRAM i de la SCRiDI que es tancarà el 15 d'abril.

Recordar-vos que les persones que es presentin per formar part de la Junta Directiva seran elegits, d’entre els socis amb almenys 12 mesos d’antiguitat a la societat.  Per ser vàlides  les candidatures, hauran d' estar signades per almenys 25 socis amb dret a vot.

La Junta Directiva estarà constituïda per:

1) Un President,

2) Un Vicepresident,

3) Un Secretari,

4) Un Vicesecretari o Tresorer,

5) Un mínim de dos (2) Vocals i un màxim de vuit (8),

6) Es poden crear altres càrrecs dins de la Junta Directiva.

Si passat el període de presentació de candidatures no s'ha presentat cap candidatura, la Junta Directiva en farà una proposta que serà elegida per majoria simple. 

Us animen a que presenteu les vostres candidatures.

Rebeu una cordial salutació,

Teresa Maristany i Jordi Andreu : Presidents de l'ACRAM i de la SCRiDI 

 

 

Nous calendaris del Curs de Residents:

  

 

 

CANVIS EDIR: European Board of Radiology ha fet substancials canvis en l' organització de l'examen europeu de radiologia (EDiR):

- Ha desaparegut l'examen oral, i en el seu lloc hi ha una prova anomenada CORE (Clinical Oriented Reasoning Examination), d'uns 80-90 minuts de durada, semblant al que fan els metges de família (ECOE, avaluació clínica objectiva estandarditzada). Són 8-10 casos que emulen un diagnòstic de casos simulats. Es manté la part de MRQ (multiple response questions) de 90 minuts i els short cases (90 minuts). Tota la prova és en anglès.
- Els exàmens seran multitudinaris, i per tant canvien de seu. El pròxim a Barcelona es farà el dia 1 de Juliol a la Pompeu Fabra. L'examen té 130 places.
- El preu és únic pels tots els membres de la ESR (500 euros).
- Han reservat 10 places per membres de la Societat Catalana de Radiologia per l'examen de Barcelona. La reserva només es guarda entre els dies 15 i 25 d'Abril. Després d'aquest termini, anirà per ordre d'inscripció.

Si us voleu inscriure durant aquest període del 15-25 d'Abril heu de contactar amb Ernesto a: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Si ho fan a partir del 25 d'abril ho haureu de fer a la web de la EBR i segons disponibilitat.


Podeu trobar més informació a la web:
http://myebr.org/edir/examstruc